Brösarps IF

Referat: Borrby IF - Brösarps IF

Borrby IF - Brösarps IF 2-1 (0-0)
Målskyttar Alexander Olsson och Kim Blohmé

Då var Baddarpågarna tillbaka i vinnarspåret igen och den förlustfria sviten på hemmaplan fortsätter.
Borrby började klart bäst och hade bud på flera mål under de första 20 minuterna. Mirnes hade ett par bra lägen och på Caspers frispark gjorde Brösarps målvakt en kanonräddning. Från mitten av halvleken så var det ganska jämnt spelmässigt. I andra halvlek började Brösarp bäst och hade en del farliga hörnor. 0-1 kom på en snygg frispark, som Tom var chanslös på. Dock skulle BIF repa mod ganska omgående och utdelningen kom på en snygg nick av Alex. Därefter tryckte Borrby på och Kim kunde mycket välförtjänt trycka in 2-1. De sista 10 minutrarna var svettiga och Brösarps inkast var ett ständigt orosmoment. Men vi höll undan och 3 härliga poäng in på kontot!
Beröm i massor - från Tom i mål, en mycket stabil backlinje, ett hårt kämpande mittfält och en ständigt springande och uppoffrande Casper på topp.
PS: Imorgon skriver vi lite om Jacob och Victor Blixt. Båda var på plats och bevittnade matchen. Efteråt blev det tårtkalas.